Pcr test reizen ggd. PCR test Hilversum

Looking for:

– Pcr test reizen ggd

Click here to ENTER


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ga je op reis en heb je een negatief testbewijs nodig? In juli en augustus kun je gratis testen voor je reis. Testen voor je reis kan bij verschillende testaanbieders. In dit bericht lees je er meer over. Wat voor soort coronatest je nodig hebt en hoe oud een testuitslag mag zijn voordat je het land inreist, hangt af van je reisbestemming.

Bekijk op www. Bij de GGD kan je een testafspraak maken voor je reis door te bellen naar Dit nummer is elke dag van Je kunt niet via de algemene afsprakenlijn of ons regionale nummer een afspraak maken. Vraag je test maximaal 14 dagen voordat je op reis gaat aan. Het kan daarna tot maximaal 4 uur duren voordat de testuitslag op te halen is in de CoronaCheck-app. Heb je een vraag over het gratis testen van reizigers? Kijk dan op testenvoorjereis.

De GGD is hiervoor niet aansprakelijk. Voor de geboorte Kinderen jaar Kinderen jaar Jongeren jaar Vind jouw consultatiebureau Afspraken bij het consultatiebureau. In de knel Kwaliteit en vergunningen Gezond wonen Genotsmiddelen en drugs Gezondheid in cijfers.

Testen op corona Testlocaties Herhaalvaccinatie Vaccineren tegen corona Boosteren Vaccinatielocaties Contact over corona Information about corona other languages. Gratis testen voor je reis bij de GGD: zo werkt het Maak telefonisch je testafspraak Bij de GGD kan je een testafspraak maken voor je reis door te bellen naar Meer informatie Heb je een vraag over het gratis testen van reizigers?

 
 

 

Pcr test reizen ggd.Coronabewijs voor reizen naar het buitenland

 

Bekijk op www. Bij de GGD kan je een testafspraak maken voor je reis door te bellen naar Dit nummer is elke dag van Je kunt niet via de algemene afsprakenlijn of ons regionale nummer een afspraak maken. Vraag je test maximaal 14 dagen voordat je op reis gaat aan. Het kan daarna tot maximaal 4 uur duren voordat de testuitslag op te halen is in de CoronaCheck-app. Heb je een vraag over het gratis testen van reizigers?

Kijk dan op testenvoorjereis. De GGD is hiervoor niet aansprakelijk. Voor de geboorte Kinderen jaar Kinderen jaar Jongeren jaar Vind jouw consultatiebureau Afspraken bij het consultatiebureau. Gaat u op reis en heeft u een negatief testbewijs nodig? In juli en augustus kunt u hiervoor een gratis coronatest doen. De afspraak voor deze test maakt u via een aparte website en een apart telefoonnummer.

Op www. Testen voor op reis Publicatiedatum: 1 juli Gaat u op reis en heeft u een negatief testbewijs nodig? Dit zijn de stappen: Controleer eerst het reisadvies van het land waar u naar toe reist. Heeft u een negatief testbewijs nodig? Check welke test antigeentest of PCR-test vereist is en hoe oud de test maximaal mag zijn bij inreis.

Kijk op testenvoorjereis. Zo weet u voor welke dag u een test moet plannen. Via testenvoorjereis.

 
 

Pcr test reizen ggd. Welcome to Vaccinatiecentrum.nl

 
 
Central government travel advice We always advise you to take a good look at the travel advice given by the Dutch government.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *